Ajutor material anual pentru persoanele cu dizabilităţi de pe urma acţiunilor de luptă pentru apărarea integrităţii teritoriale şi a independenţei Republicii Moldova şi pentru membrii familiilor participanţilor căzuţi la datorie în acţiunile de luptă pentru apărarea integrităţii teritoriale şi a independenţei Republicii Moldova (soţi şi unul dintre părinţi)

De dreptul la ajutor material anual beneficiază persoanele cu dizabilităţi de pe urma acţiunilor de luptă pentru apărarea integrităţii teritoriale şi a independenţei Republicii Moldova şi pentru membrii familiilor participanţilor căzuţi la datorie în acţiunile de luptă pentru apărarea integrităţii teritoriale şi a independenţei Republicii Moldova (soţi şi unul dintre părinţi).

Prestaţia se stabileşte din oficiu (proactiv), fără a depune cererea la CNAS/CTAS, în baza informaţiilor disponibile în registrele informaţionale de stat.

publicService.steps.title

  • 1
    Pasul 1. Acordarea ajutorului material anual în regim automatizat

    Prestaţia se stabileşte din oficiu (proactiv) în baza informaţiilor disponibile în registrele informaţionale de stat.

  • 2
    Pasul 2. Formarea plăţilor şi înregistrarea informaţiilor în Registrul de conturi personale ale serviciului guvernamental de plăți electronice MPay pentru distribuirea ajutorului material anual

  • 3
    Pasul 3. Distribuirea ajutorului material anual către beneficiar prin modalitatea de plată selectată de către beneficiar disponibilă în cadrul serviciului guvernamental de plăți electronice MPay

    Lista prestatorilor disponibili în cadrul serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay) poate fi gasită accesînd https://mpay.gov.md/Info/Partners .

    publicService.channels.5.title

Casa Națională de Asigurări Sociale a Republicii Moldova
buttons.more
publicService.categories.title
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.