Extras din sistemul informațional integrat al Poliției de Frontieră

Cerere privind eliberarea informațiilor – solicitare, adresată de către persoana fizică sau juridică, vizînd eliberarea, pe suport de hîrtie, a extraselor din Sistemul informațional integrat al Poliției de Frontieră;

Extras din Sistemul informațional integrat al Poliției de Frontieră – document oficial care oglindește starea reală a obiectelor supuse evidenței și controlului în cadrul sistemului și care conține:   - informații privind traversarea frontierei de stat de către persoane fizice și mijloace de transport;   - informații statistice privind traversarea frontierei de stat de către persoane fizice cu mijloace de transport;   - informații privind existența/inexistența consemnelor la frontieră, instituite în privința persoanelor fizice sau mijloacelor de transport.

Pentru mai multe detalii puteți accesa: https://www.border.gov.md/ro/dti

publicService.steps.title

  • 1
    Pasul 1. Depunerea solicitării

    Cererile pot fi depuse: - personal la sediul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, MD 2059, mun. Chişinău, str.Petricani 19 sau prin intermediul poștei electronice politia.frontiera@border.gov.md, în cazul deținerii de către solicitant a semnăturii electronice avansate calificate, în conformitate cu prevederile art. 40 alin. (1) din Legea nr. 124 din 19 mai 2022 privind identificarea electronică și serviciile de încredere.

  • 2
    Pasul 2. Achitarea serviciului

    Taxa poate fi achitată la orice bancă comercială: Beneficiar: MF - Trezoreria de Stat Inspectoratul General al Politiei de Frontiera cod fiscal 1006601000196 codul băncii TREZMD2X Banca beneficiară: Ministerul Finanţelor – Trezoreria de Stat Contul bancar 33114001 Contul IBAN MD61TRPAAA142310A14287AA

  • 3
    Pasul 3. Eliberarea extrasului

    Extrasul din Sistemul informațional integrat al Poliției de Frontieră, este eliberat exclusiv, la sediul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, mun. Chișinău, str. Petricani 19: - Solicitantului la prezentarea actului de identitate; - Reprezentantului solicitantului, cu prezentarea originalului procurii autentificate, în modul stabilit. Eliberarea informaţiei în timp de o zi: - Pentru cererile depuse între orele 08:00-10:00 informaţia poate fi ridicată între orele 16-00-16:30 a zilei curente; - Pentru cererile depuse între orele 10:00-17:00 informaţia poate fi ridicată între orele 16-00-16:30 a zilei următoare.

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră
buttons.more
publicService.categories.title
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.