Raportarea informației geologice Fondului de stat de informaţii privind subsolul

Raportarea informației geologice Fondului de stat de informaţii privind subsolul

Descrierea procesului de obținere a serviciului în cauză

  • 1
    Pasul 1 Depunerea cererii

    Depunerea cererii de raportare a informației geologice la sediul AGRM la adresa: str. Mitropolit Dosoftei, nr.156, Chișinău, biroul nr. 1 la care se anexează raportul cu informație geologică.

  • 2
    Pasul 2 Verificarea corespunderii raportului geologic conform cerințelor actelor normative

    Se efectuează verificarea corespunderii raportului cu informație geologică cu cerinţele actelor normative privind întocmirea, perfectarea şi completare rapoartelor geologice.

  • 3
    Pasul 3 Stocarea raportului în Fondul de stat de informații privind subsolul

    Temei pentru primirea spre păstrare permanentă a materialelor geologice constituie: 1) existenţa numărului înregistrării de stat a lucrărilor efectuate privind cercetarea geologică a subsolului; 2) corespunderea setului de materiale geologice, indicat în scrisoarea de însoţire cu volumul (pe părţi) de pe purtătorii de hîrtie sau purtătorii magnetici; 3) existenţa elementelor structurale obligatorii în părţile componente ale materialului geologic; 4) corectitudinea perfectării materialelor textuale şi grafice.

  • 4
    Expedierea confirmării de stocare a raportului cu informație geologică

    După stocarea raportului cu informație geologică în Fondul de stat de informații privind subsolul, autorul raportului geologic primește o confirmare din partea Agenției prin care îi este comunicat faptul că raportul a fost stocat în arhiva de stat, inclusiv cu indicarea numărului de înregistrare. Agenția remite scrisoarea de confirmare prin poștă și la adresa electronică a autorului.

Informația din această pagină este oferită de către Agenția pentru Geologie și Resurse Minerale. În cazul în care considerați că informația este incompletă sau incorectă, vă rugăm să contactați reprezentanțiiAgenția pentru Geologie și Resurse Minerale
Agenția pentru Geologie și Resurse Minerale
Mai multe
Categoriile serviciului
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.